FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 399,- TIL PAKKESHOP HURTIG LEVERING 1-4 HVERDAGE VORES TELEFON: 70 605 653 ER ÅBEN PÅ HVERDAGE 10-14. E-MÆRKET WEBSHOP

Zen

ZEN PRODUCTS AMBASSADØRER

 

listen over atleter, der anvender rehabiliterings og restitutions produkter fra Zen Products. Zen Products samarbejder med nogle af verdens bedste inden for deres sportsgrene, som benytter Z-Roller Lite, Z-Roller Pro og Z-Mattress.

 

LARS CHRISTIAN VOLD

Lars Christian Vold har været en af ​​verdens bedste langdistanse triatleter i flere år.
Han brøt den magiske 10 timere grensen da han tok rekorden i en af ​​verdens hardeste triatlon konkurranser, Norseman Xtreme Triatlon. Med trening mod 40 timer i uken, brugte han Z-Roller Pro i sin restitusjon og skadeforebygging.

Favoritprodukt: Z-Roller Pro

 

 

 

THOMAS ROTH

Thomas Roth, født 1991, har den norske rekord over 1000 meter med 2.20.96 Han er den bedste 800 meter løber i Norge. Han repræsenterede Norge i EM.

Favoritprodukt: Z-Roller Lite

 

KRISTIAN GRUE – TRIATHLON

Kristian Grue, 25 år fra Ullensaker, Norge.
Han er tidligere skiskytteratlet, men skiftede til triathlon i 2018. Han konkurrerede det første år i 70.3 og fuld triathlon i 2019 med meget gode resultater og fokuserer nu på fuld triathlon med Norseman Xtreme triathlon som sit vigtigste mål med sigte mod Norseman 2021 og verdensmesterskabet 70.3 i Utah 2021.
Hans resultater indtil videre er aldersgruppe 18 - 24 års sejr i Ironman 70.3 i Mallorca, Spanien 2019 og overalt 7. plads i Norseman 2019.
Hans styrker cykler, men er forbedret meget i løbet af det sidste år. Han har sit første professionelle år i 2020.

Favoritprodukt: Z-Roller Pro

 

 

 

JORGEN GUNDERSEN, NORWEGIAN NATIONAL TRIATHLETE

Jørgen Gundersen, født 1995, er fra Jessheim, Norge.
HAN ER ET NATIONALT TEAMATLET PÅ DET NORSKE TRIATHLETE-TEAM. Han er en meget god svømmer og har vundet NM GULD for nylig som i 2017. I TRIATLONER HAR han en tendens til at være en af ​​de første fra vandet i triatlonkonkurrencer, uanset det startende feltniveau.
Efter et par års skade havde Jørgen en god træningsperiode siden 2017. Det har givet gode resultater. Han vandt det norske mesterskab på normal afstand i triatlon både i 2017 og 2018. I 2017 modtog han kongens trofæ. Han sigter nu mod de olympiske lege i 2021.

Favoritprodukt: Z-Roller Pro

 

 

 

JESSICA O´CONNELL, CANADIAN 5000 METER RUNNER.

Jessica O´Connell, canadisk rekordholder og en olympiker.
Hun bruger sin Z-Roller Pro til opsving mellem hendes træningssessioner. Selvom sæsonen er lidt forsinket, holder hun sit fokus for at udføre, så snart sæsonen starter.
”At have mine egne personlige massører i mit hjem gør det meget lettere og hurtigere at få forebyggelse og skadeforebyggelse” Og det sparer mig meget tid på at gøre dette, når og hvor jeg har brug for, i stedet for at rejse til fysio og massører.

 Favoritprodukt: Z-Roller Pro

 

 

 

SJUR RØTHE

Sjur Røthe, født 1988, er en af ​​de bedste skiløbere i verden.
Han har flere medaljer fra verdensmesterskaber, OL og verdensmesterskaber, blandt andet de klassiske 50 km i Holmenkollen, Norge. I 2019 blev han verdensmester. Han har brugt Z-Roller siden 2016 i sin opsving mellem træning og konkurrencer.
Han har også kæmpet med bechtrevs, et skeletproblem, hvor Z-Roller spillede en stor del af behandlingen.

 Favoritprodukt: Z-Roller Lite

 

 

 

MORTEN EIDE PEDERSEN

Morten Eide Pedersen, født 1987 og er en norsk langrendsløber. Han træner mere end 1000 timer om året og har mange sejre i Visma SkiClassics WorldCup.

  Favoritprodukt: Z-Roller Pro

 

 

 

ANNE DORTHE YSLAND

Anne Dorthe Ysland, 17 år gammelt norsk cykeltalent med allerede meget gode internationale resultater.

 Favoritprodukt: Z-Roller Lite

 

 

 

ERIK RESELL

Erik Nordsæter Resell, født i 1996. Han er en norsk pro-cyklist for det norske UCI Pro-team, UnoX-udviklingsteam.
Han afsluttede mænds holdtidsbegivenhed ved UCI Road World Championship 2017.
Han startede sit cykeleventyr som en cykelcrossatlet, hvor han blev norsk mester flere gange, før han begyndte at fokusere på landevejscykling i 2017. Han har brugt Z-Roller siden 2018 i sit opsving og har haft en rist fremgang i hans resultater.

 Favoritprodukt: Z-Roller Pro

 
 
Fri fragt

- ved køb over 399,- til pakkeshop i Sverige og Danmark

E-MÆRKET WEBSHOP

Køberbeskyttels
Nem & gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Prismatch

Du får de bedste priser hos Necesario.dk, vi matcher laveste onlinepris hver gang.

Hvad leder du efter?

Din indkøbskurv