FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 399,- TIL PAKKESHOP HURTIG LEVERING 1-4 HVERDAGE VORES TELEFON: 70 605 653 ER ÅBEN PÅ HVERDAGE 10-14. E-MÆRKET WEBSHOP

Levering

Hos Necesario.dk sørger vi naturligvis for at du vil få pakken på bedste og hurtigste måde. Du vil derfor ved checkout få vist hvilke muligheder du har for levering, som er gældende for netop din ordre. 

Necesario tilbyder gratis fragt i Danmark til pakkeshop ved køb over 399,-

Alle vores ordrer sendes med GLS/postnord. Så snart din ordre er pakket og sendt fra vores lager, vil du modtage en e-mail med oplysninger om pakken og tracking nummer.

Du kan opleve, at vi afsender din ordre med Rlvnt Distribution AB C/O BGM Logis, selv om du har valg postnord/gls vi bruger Rlvnt Distribution AB C/O BGM Logis, hvis varene sendes fra vores fjernlager, Rlvnt Distribution AB C/O BGM Logis levere til din hjemmeadresse og man vil modtage både sms/mail med track and trace.

Leveringsinformation

Necesario vil altid forsøge at sende din ordre hurtigst muligt. Ordren sendes fra vores varelager senest 3 hverdag efter ordren er modtaget. Leveringstiden er derefter 1-3 hverdage. Du har både mulighed for at få din pakke sendt hjem til din dør eller til den nærmeste pakkeshop. Hvis du ikke er hjemme når din pakke ankommer, vil det valgte postfirma tage din pakke med til nærmeste pakkeshop og efterlade en seddel til dig, så du ved hvor den befinder sig.

Bemærk at der ved bestillingsvarer generelt er længere leveringstid. og ved store handel dage såsom Black friday og julesalget.

Necesario.dk tilbyder også levering til Færøerne & Grønland samt Sverige og Norge, mod en merpris i levering. Ønsker du at vide fragtpriser på forhånd, er du velkommen til at kontakte kundeservice.  Ellers vil kundeservice kontakte dig efter dit køb, for at aftale nærmere.


 

Emballage og pakning af varer

Hos Necesario gør vi, hvad vi kan for at bidrage til et bedre miljø. Derfor benytter vi genbrugskasser til at sende langt de fleste af vores produkter. Det betyder at pakkerne vi sender afsted ikke altid er helt regulere eller "flotte". På miljøvenlig pakning kan du læse mere om konceptet og nogle af de tiltag vi har gjort os hos Necesario. 

 

 

Fri fragt

- ved køb over 399,- til pakkeshop i Sverige og Danmark

E-MÆRKET WEBSHOP

Køberbeskyttelse
Nem & gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Prismatch

Du får de bedste priser hos Necesario.dk, vi matcher laveste onlinepris hver gang.

Hvad leder du efter?

Din indkøbskurv