FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 399,- TIL PAKKESHOP HURTIG LEVERING 1-4 HVERDAGE VORES TELEFON: 70 605 653 ER ÅBEN PÅ HVERDAGE 10-14. E-MÆRKET WEBSHOP

Coros

listen over atleter, der anvender sportsprodukter fra Coros. Coros samarbejder med nogle af verdens bedste inden for deres sportsgrene, som benytter løbeure og smartwatch fra coros.

 

TRAIL ATLETER

COREE WOLTERING

1. - Superior Spring 50k 2019
2. - American River 50m & Quick Silver 50k 2018
4. - Superior 100 Mile 2018
Ice Age Trail (1147 miles) FKT - 2020
Coree bor og træner i Ottowa, Illinois, en sjælden midwestern elite Ultra Runner. På trods af at han nu favoriserede de længere begivenheder, begyndte han sin løbekarriere med at køre 400- og 800m-afstande på banen - hvilket gjorde ham klar til enhver afstand på enhver overflade. Corees længere løb, før han tilmeldte sig sit første maraton i 2014, var kun 16 miles, men han fortsatte med at løbe en meget respektabel debuttid på 2:37. Et år senere vandt han hvert trail ultra, han kom ind. Blink frem et par år, i 2018 sluttede han som 25. i de berygtede vestlige stater. I sin seneste præstation satte Coree en FKT på Ice Age Trail, der fuldførte 1147 mils rute på bare 21 dage, 13 timer og 35 minutter. Ud over løb er Coree far, skydiver og rollemodel for alle, der er mestre for mangfoldighed i den udendørs verden
 

JOHN KELLY

2017 Barkley Marathons Champion
2018 ITU Langbane Aldersgruppe Verdensmester
2020 Rygsøjlemester
1. til at gennemføre “The Grand Round” i Storbritannien
Guinness verdensrekord for "hurtigste maraton klædt som et videospilkarakter" (Boston Marathon i 2016)
John har specialiseret sig i bjergrige, flerdages begivenheder som The Barkley Marathons, The Spine Race, Tor Des Geants og lange FKT'er som hans nylige Grand Round-projekt, der forbinder alle Storbritanniens store 3 faldende løbende runder. Han voksede op i det østlige Tennessee, hvor hans kærlighed til bjergene begyndte, og han bor i øjeblikket i Storbritannien med sin kone og fire børn, hvor han er CTO og medstifter af en tech startup. John vil fortsætte med at udforske bjergene og sine egne grænser og udfordre sig selv med mål, der skubber hans grænser. Han håber at være i stand til at videregive disse lidenskaber til sine børn og andre - fremme en forståelse og bevarelse af vilde steder og den værdi, de bringer til vores samfund.
 

CAMILLE HERRON

3-timers kvalifikationskamp for olympiske maratonforsøg ('08, '12, '16)
2-gangs verdensmester (50K, 100K)
2017 Comrades Marathon Champion
100 Mile Trail Best, 12:42:40
4 verdensrekorder (50 mi, 12 timer, 100 mil, 24 timer) og 8 amerikanske rekorder
Camille er ved at etablere sig som den hurtigste kvindelige ultraløber nogensinde over mange afstande og overflader. Hendes hurtighed, alsidighed, sejhed og evne til at vinde gør hende til en legende i sporten. Hun er coachet af sin mand, Conor, og bor i Warr Acres, OK / Alamosa, CO med deres tyske hyrder, Hawi og Winny. Hun er coach, forskningsassistent ved OUHSC, offentlig taler og ambassadør, og har siden 2012 fungeret som sekretær for USATF Women's Long Distance Running Committee.

HAYDEN HAWKS

2016 Speedgoat 50 km - 1. plads
2016/2017 TNF SF 50mile- 2. / 3. plads
2017 CCC 100 km - 1. plads og CR
2018 Lavaredo Ultra Trail 120 km - 1. plads
Zion Traverse hurtigste kendte tid (FKT) 77 km
Professionel Ultra / Mountain-atlet fra Cedar City, Utah. Hayden elsker at tilbringe sine dage med at udforske bjerge, kløfter og ørkener i nationalparker og offentlige lande nær sit hjem i det sydlige Utah. Han elsker også at rejse og se verden med de to mennesker, der betyder mest for ham, hans kone og unge søn. Han har haft succes på alle måder at løbe, som han har specialiseret sig i gennem årene, herunder friidræt, langrend, vejkørsel, bjergløb og nu ultra maraton! Han elsker at løbe og alt om det!

VEJATLETER

ELIUD KIPCHOGE

Verdensrekordholder - Marathon (2:01:39) - Berlin 2018
First / Only Sub 2 Hour Marathoner - (1:59:40) - Wien 2019
8 x verdensmester i verdensmaraton
2 gange verdensmesterskabsmedalje
3-gangs olympisk medaljer
Mand, far til tre
Eliud Kipchoge træner med mantraet - ”No Human is Limited”, og det har han vist første hånd i sin racerkarriere. I en alder af 18 vandt Eliud en verdensmesterskabsmedalje i 5.000 meter og vandt 3 andre globale medaljer på afstand. Men det var i 2013, da Eliud først begyndte at vise tegn på, hvad der skulle komme i fremtiden, ved at vinde og slå banerekorden i sin debutmaraton. Det er næsten svært at tro på, hvad der ville følge - 11 officielle maratonsejre inklusive 8 Marathon Majors og de Olympiske lege, to gange med at sætte kursrekorder i London Marathon og selvfølgelig hans verdensrekord ved Berlin Marathon i 2018 (hvor han også brød verdensrekordene for 30k, 35k og 40k undervejs). På trods af alle disse præstationer nævner de ikke engang, hvad der måske er Eliuds største præstation som løber - bliver det første og eneste menneske til at løbe maratonafstanden på under 2 timer - hvilket sætter verdens bedste 1:59:40 ved INEOS Challenge på et lukket kursus i Wien Østrig i oktober 2019. Eliud var Årets FN-kenyanske person i 2018 og IAAF (nu WAF) mandlige atlet for 2018 og 2019. Sidst men bestemt ikke mindst er Eliud en mand og en far til tre, der bor og træner i nærheden af ​​Eldoret, Kenya.
 

DESIREE LINDEN

Boston Marathon Champion 2018
To gange olympisk
9 top-5 slutter ved World Marathon Majors
To gange andenplads ved US Marathon Trials
Kaffe entusiast & ejer af Linden X Two
Whiskykendere. Musik junkie. Book nørd. Verdens rejsende.
I april 2018 modede Des Linden modvind og voldsom regn for at blive den første amerikanske kvindemester ved Boston Marathon siden 1985. Hendes sejr var en for rekordbøgerne, da hun bestede banen og de værste forhold i løbshistorien. Des, er en to gange amerikansk olympisk marathoner, der slutter 7. på de olympiske lege i Rio. Hun fik sin start på Hilltop High i San Diego forstad Chula Vista, Californien, hvor hun fik All-State udmærkelser. Linden deltog i Arizona State University, hvor hun var en amerikaner i både langrend og spor. Efter eksamen flyttede hun til Rochester, Michigan for at slutte sig til Hansons Brooks Distance Project. Hun træner i øjeblikket i det nordlige Michigan og fortsætter med at repræsentere Brooks. I 2019 vendte Des tilbage til Boston Marathon efter 5. pladsen, og senere efteråret førte NYC Marathon-feltet gennem halvmaraton i 1:11:40 og sluttede på 6. plads som den bedste amerikaner i den 4. hurtigste amerikanske tid i historien på historisk fem-bydel kursus. En selvudråbt bacon-aficionado, hendes hobbyer inkluderer læsning og skrivning, indsamling af forskellige whiskyer, drikke Linden X Two Coffee, kaste første pladser på Major League ballgames, slappe af med sine hunde Atlas og Boston, lytte til god musik og overgå sin mand, fyr maratoner og Kona-veteran, Ryan Linden.

GRAYSON MURPHY

5 x NCAA All-American ved University of Utah
2. amerikanske 2019 Boilermaker 15k
University of Utah School Record Holder - 3k Steeple, 5.000m (indendørs og udendørs), 10.000m
Træning i hendes hjemby Salt Lake City, Utah og medlem af Idaho Distance Project, fokuserer Grayson primært på vej- og trailløb. Grayson er kandidat fra University of Utah i 2018 med en B.S. inden for civilingeniør og en 5x amerikansk i langrend og bane. Hendes PR'er på banen inkluderer 32:28 i 10k, 15:44 i 5k og 9:44 i hældning. For nylig sluttede Grayson som 2. amerikaner ved Boilermaker 15k i Utica, NY - landets største 15k-løb. Ser frem Grayson håber at forbedre alle sine PR'er samt deltage i en lang række løb, bjerg-, landevejs- og langrendsløb.

EMMA BATES

2019 Chicago Marathon - 1. amerikanske
2019 USA Marathon Champion
12 Time NCAA D1 All-American
2014 NCAA DI 10.000 m mester
Uddannelse i Boise, Idaho og medlem af Idaho Distance-projektet, Emma fokuserer primært på mellem- og langdistanceløb. Emma dimitterede fra Boise State University, hvor hun var 12-gang NCAA Division 1 All-American og 2014 NCAA Champion i 10.000 meter. Siden da har Emma fortsat med at vinde 2018 US Women's Marathon championships, ud over at placere 4. i Chicago Marathon i 2019 med en personlig bedste tid på 2:25:27. Emmas "frihed" tankegang har gjort det muligt for hende at blive en af ​​Amerikas bedste løbere med en utrolig lys fremtid.

ALPINE ATLETER

STEVE HOUSE

Steve er en professionel klatrer og bjergguide med over 25 års klatrerfaring. I 1999 blev Steve den niende amerikaner, der opnåede AMGA-IFMGA-certificering. Som en klatrer i verdensklasse er Steve mest berømt for at opnå Center Pillar of the Rupal Face opstigning ud over sine mange første opstigninger i Alaska, Canadian Rockies, Alps og Karakoram. Ud over hans mange præstationer nyder Colorado-indfødte at bruge tid sammen med sin familie og fokusere på at vejlede unge klatrere for sikkert at blive bedre alpinister

JOHN PRICE

John Price er en fotograf og klatrer, der har brugt de sidste seks år på at rejse over hele verden, mens han baserer sig ude af Canada. I løbet af de sidste fire år har Price aktivt klatret og fotograferet klippe-, is- og alpine opstigninger i hele Nordamerika, de fjerntliggende hjørner af Himalaya, landdistrikterne i Japan, Ice klatrer i Kina og udstrakt i hele de canadiske Rockies. Han er i øjeblikket baseret i Canmore, Alberta, hvor han arbejder som freelance eventyr-, livsstils- og landskabsfotograf.

LUKE SMITHWICK

En journalist kaldte for nylig COROS pro ski-bjergbestiger og alpinist Luke Smithwick, "en af ​​de mest produktive himalayanske klatrere i nyere tid." 73 Himalaya-ekspeditioner i de sidste 9 år, han er fokuseret på udforskende skiløb og alpinisme i området. Smithwick har skiløbt mere end 30 æstetiske foddrevne første nedkørsler i Himalaya og har udviklet en dybde af viden og ski-CV, som kun få har undervejs. Hans hjem er Victor, Idaho ved foden af ​​Tetons. Han kommer til COROS pro-team med store planer for 2020 og derefter.

HILAREE NELSON

Kombinerer en passion for udforskning, bjergeventyr og skiløb, har Hilaree Nelson rejst til nogle af de mest eksotiske bjergkæder på jorden. Hendes ekspeditionskarriere har ført hende til mange "firsts" i verden af ​​ski-bjergbestigning, herunder at forbinde to 8000 m toppe (Everest og Lhotse) i et skub, første skiløjper på Baffin Island, en første amerikansk opstigning og skiløb af Papsura-toppen i Indien , og senest en første skiløb af den 4. højeste top i verden, Lhotse. Hun er kaptajn for North Face Athlete Team, en aktiv leder inden for klima med Protect Our Winters og en ivrig tilhænger af vilde steder som Arctic National Wildlife Refuge. Hun holder fast ved filosofien om, at disse resterende vilde steder har stor betydning for både planets og menneskers psyke. For nylig udnævnt af Men's Journal som en af ​​de mest eventyrlystne kvinder i de sidste 25 år samt National Geographic's 2018 Adventurer of the Year, afrunder Hilaree sine atletiske bestræbelser ved at dele hende mange historier på scener over hele landet i håb om at inspirere fantasi. og lidenskab hos de mennesker, hun møder. Hilaree er også mor til to vilde drenge og finder sin fornuft i San Juan-bjergene nær sit hjem i Telluride, Colorado.
Fri fragt

- ved køb over 399,- til pakkeshop i Sverige og Danmark

E-MÆRKET WEBSHOP

Køberbeskyttels
Nem & gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Prismatch

Du får de bedste priser hos Necesario.dk, vi matcher laveste onlinepris hver gang.

Hvad leder du efter?

Din indkøbskurv