Therabody er ikke kun et mærke

by Henrik Stengaard

”Therabody er ikke kun et mærke, jeg tror på, men et, der forbedrer mit spil og hjælper min krop til at føle mig bedst til at yde mit bedste,”

Da uret tikker ned til torsdagens åbningsrunde i 2021 NFL-udkastet, er alle 32 hold optaget af at foretage endelige justeringer af deres store tavler. I mellemtiden er den næste generation af NFL-stjerner endelig klar til at springe ind i de professionelle rækker - og til deres første sponsorater af brand.

Lige i køen, stjerne Alabama-modtager og regerende Heisman Trophy-vinder DeVonta Smith er blevet den nyeste atlet, der slutter sig til wellnessløsningsfirmaet Therabody.

”Jeg er begejstret for at samarbejde med Therabody, fordi det ikke kun er et brand, jeg tror på, men et, der forbedrer mit spil og hjælper min krop med at føle mig bedst til at yde mit bedste,” sagde Smith. "Det er et virkelig organisk partnerskab."

Smith slutter sig til et elitehold af Therabody Athletes, der inkluderer All-Pro Arizona Cardinals-modtager DeAndre Hopkins og tennisstjernen Maria Sharapova, som begge også er investorer i det californiske selskab.

Therabody tilbyder en række produkter, der hjælper atleter med at ”føle sig bedre, bevæge sig bedre og komme sig hurtigere” med fokus på naturlige wellnessløsninger. Ud over den signifikante percussive massageteknologi, der gjorde deres Theragun berømt, har de også en certificeret organisk CBD-linje, TheraOne, og en bred vifte af uddannelsesmæssige produkter og ressourcer, der hjælper atleter med at maksimere deres præstationer.

 

”Som en kollegial atlet på vej ind i professionel liga leder jeg altid efter måder at blive bedre og fortsætte med at forny mit spil. Theragun hjælper mig med at opnå dette ved at lade mig varme op hurtigere, komme mig hurtigere og holde min krop i den bedst mulige form, ”sagde Smith.

 

Da Crimson Tide-fenomenet forbereder sig på at tage nye udfordringer op i NFL, var partnerskabet en no-brainer. Han krediterer sin gendannelsesrutine ved at hjælpe ham med at hoppe tilbage fra et spil værd af hits fra sprintende linebackere og DB'er.

Og nu bliver denne rutine pro.

”Gennem min kollegiale karriere i Alabama har jeg været så heldig at have adgang til nogle af de bedste undervisere og faciliteter i verden,” sagde Smith. ”Jeg har også haft mulighed for at lære, hvor vigtigt ordentligt opsving er for en atlet, som jeg nu prioriterer mere end nogensinde. Jeg er taknemmelig for Alabama-undervisere og Theragun-enheder, der begge har åbnet mine øjne for nye og mere effektive måder at komme sig på. ”

Nyheden kommer efter, at den hurtige pasfanger meddelte i sidste uge, at han vil forbinde sig med Dicks Sporting Goods for at repræsentere deres private label tøjmærke, VRST, og er yderligere bevis for, at han er en af de mest salgbare stjerner i NFL's rookie-klasse. af 2021.

Selv om det endnu ikke er sikkert, hvor Smith ender efter udkastet til torsdag aften, ved vi allerede en ting: hans nyligt forbedrede genopretningsregime vil have ham mere end klar til at påtage sig noget NFL-sekundær.