Jeg har brugt Hyperice-genoprettelsesværktøjer

by Henrik Stengaard

Hyperice, branchens førende inden for restituationdsteknologi og pioner inden for percussion, vibrationer, dynamisk luftkompression og termisk teknologi, meddelte i dag, at Erling Braut Haaland, produktiv angriber for Bundesligas Borussia Dortmund og Norge international, er blevet medlem af Hyperice som atletambassadør og investor. Haaland vil fungere som ansigtet for den globale fodbold for virksomheden, og kun 20 år gammel repræsenterer Hyperice sin første aktiepost, der deltager i en liste over unge superstjerner i verdensklasse, der investerer i deres krop og økonomiske fremtid. Nyheden følger den fortsatte udvidelse af Hyperice gennem globale markeder, specielt Tyskland, Spanien, Italien, Portugal, Frankrig, Storbritannien og Norden.

Haaland er berømt for sit utrolige tempo, styrke og produktive målscoring, der tæller 53 mål i 56 kampe for Borussia Dortmund siden tiltrædelsen i januar 2020, og betragtes nu som den mest efterspurgte udsigt i fodbold. Haaland har længe været afhængig af Hyperice-produkter for at optimere sin præstation og vil arbejde sammen med virksomheden for at teste fremtidige innovationer og fremme kategorien til genopretningsteknologi globalt. Som en del af det flerårige partnerskab vil Haaland og Hyperice også samarbejde om originalt indhold som en del af deres initiativ til at uddanne atleter og fans over hele verden om vigtigheden af ​​genopretning og mobilitet. Haaland er en velkommen tilføjelse til virksomhedens 24 og under atlet-investorer, der overskrider sport, herunder regerende US Open og Australian Open Champion, Naomi Osaka; Super Bowl LIV MVP quarterback, Patrick Mahomes; 2019-20 NBA Rookie of the Year, Ja Morant og San Diego Padres All MLB shortstop, Fernando Tatis Jr.

”Jeg har brugt Hyperice-genoprettelsesværktøjer før og efter kampe i årevis for at hjælpe mig med at opretholde og konkurrere på højeste niveau,” sagde Haaland. "Det er fantastisk at være en del af deres fremtrædende globale atletliste, da Hyperice-teknologi ikke kun hjalp mig med at komme til toppen af ​​spillet, men også holder mig der."

"Erling er ikke kun en af ​​verdens bedste fodboldspillere, men er også en leder og inspiration for unge atleter over hele kloden," sagde Jim Huether, administrerende direktør for Hyperice. ”Vi er stolte over at have Erling på team Hyperice som både en investor og vores ansigt over for global fodbold for at skabe innovation og ydeevne i de kommende år.”

Efter en 5-0-sejr over Holstein Kiel i DFB-Pokal-semifinalen i sidste weekend, vender Haalands kraftige Borussia Dortmund tilbage til aktion i denne uge mod RB Leipzig lørdag den 8. maj med en top-4 Bundesliga-finish og Champions League-kvalifikation på linjen. Derefter mødes de to hold igen torsdag den 13. maj til DFB-Pokal-finalen i Berlin; Dortmunds første tyske cupfinal i fire år.

Siden 2010 har professionelle atleter, ligaer og hold stole på, at Hyperice presterer bedst, reducerer risikoen for skader og forlænger karrierelevetiden. Mens mange atleter inkorporerer strækning og hydrering som en form for opvarmning og genopretning, tilbyder Hyperice den mest avancerede, effektive og forskelligartede vifte af teknologier, der tildeles for innovation inden for percussion, termisk, vibration og dynamisk kompression.