FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 399,- TIL PAKKESHOP HURTIG LEVERING 1-4 HVERDAGE VORES TELEFON: 70 605 653 ER ÅBEN PÅ HVERDAGE 10-14. E-MÆRKET WEBSHOP

Hyperice

Hyperice

IRVINE, Californien, 27. april 2021 / PRNewswire / - Hyperice, branchens førende inden for genvindingsteknologi og pioner inden for percussion, vibrationer, dynamisk luftkompression og termisk teknologi, annoncerede i dag et flerårigt partnerskab med Dallas Cowboys. Partnerskabet vil ikke kun indarbejde Hyperice-løsninger på og uden for banen, men vil også engagere den loyale fanebase fra et af verdens mest genkendelige hold på tværs af alle sportsgrene. Cowboys slutter sig også til Kansas City Chiefs og Seattle Seahawks som de eneste NFL-hold, der har sikret officielle partnerskaber, siden Hyperice blev udnævnt til NFLs officielle Recovery Technology Partner i november 2020.

Dallas Cowboys Navn Hyperice Officiel Recovery Technology Partner

Ikonisk NFL-team vil skabe global brandbevidsthed og teknologinnovation

Dallas Cowboys Navn Hyperice Officiel Recovery Technology Partner Ikonisk NFL-team vil drive global brand Awareness and Recovery Technology Innovation
Forbes '2020 mest værdifulde NFL-hold vil arbejde sammen med Hyperice for at indarbejde de nyeste innovationer for at optimere holdets præstationer og hjælpe med at udvide spillernes karriere. Spillere har adgang til det prisbelønnede Hypervolt-produkt til spilletidgenopretning via HyperTank-vogne med yderligere genopretningsteknologier tilgængelige i alle træningsfaciliteter og omklædningsrum. Holdet vil udvide NFL's mål om at optimere spillerens ydeevne og opsving ved at integrere Hyperice-teknologier i Cowboys-programmet.

"Dallas Cowboys er en af ​​de mest spændende og magtfulde organisationer inden for alle sportsgrene, ud over en favorit blandt globale amerikanske fodboldfans," sagde Jim Huether, administrerende direktør for Hyperice. "Partnerskabet hjælper os med at få forbindelse med den utrolige Cowboys fanbase i Dallas og videre, og udvider vores liga-brede partnerskab med NFL til at drive innovation inden for genopretningsteknologi på og uden for banen."

"Hos Dallas Cowboys er vi altid på udkig efter banebrydende teknologi, der hjælper vores atleter med at komme sig hurtigt og effektivt for at blive på banen," sagde Dallas Cowboys Head Athletic Trainer Jim Maurer. "Hyperice opnår dette mål med produkter af høj kvalitet, der viser overlegne resultater, som vores spillere er glade for at bruge denne sæson og derefter."

Som en del af partnerskabet vil Hyperice også benytte sig af fanbasen i det større Dallas-område gennem skiltning på stadion, lokal markedsaktivering og reklame gennem reklame og branding inden for udvidede ejendomme, som The Star.

Om Hyperice

Hyperice er på mission for at hjælpe verden med at bevæge sig bedre. Som den globale førende teknologi inden for genopretningsteknologi, der specialiserer sig i vibrationer, percussion og termisk teknologi, bruges Hyperice af de mest eliteidrætsudøvere, professionelle sportsligaer og hold til at optimere spillerpræstationer. Hyperice har anvendt sin teknologi og know-how til brancher som fitness, esports, sundhedspleje, massage og wellness på arbejdspladsen på global skala. I marts 2020 købte Hyperice Normatec, innovatører af banebrydende dynamiske komprimeringssystemer, og i december 2020 erhvervede RecoverX, pionerer inden for intelligente termiske teknologier, til at levere næste generations ydeevne- og wellnessløsninger. For mere information, besøg www.hyperice.com.

#velosock #smartliving #necesariodk #fitnessmål #hjerteforeningen #trend #cykling #coros #hyperice #withings #normatec #bluetens #blackroll #træning #reclaim #theskinagent #digisole #marshall #fitness #zenproducts #bluetens #paingone #6dsliding #blazepod #theragun #titanlife #adidas #reebok #mobvoi #soundpeats #amazfit #airofit

Fri fragt

- ved køb over 399,- til pakkeshop i Sverige og Danmark

E-MÆRKET WEBSHOP

Køberbeskyttels
Nem & gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Prismatch

Du får de bedste priser hos Necesario.dk, vi matcher laveste onlinepris hver gang.

Hvad leder du efter?

Din indkøbskurv